15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap
15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap

15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap

Posted on

15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap

 

15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap
15 Contoh Soal TOEIC Beserta Dengan Jawaban Lengkap

 

Kumpulan Soal TOEIC Beserta Jawaban

 

Sahabat KBI pasti sudah tidak asing lagi dengan TOEIC bukan? TOEIC hampir sama dengan TOEFL dan IELTS yang juga digunakan untuk mengukur kemampuan kita dalam bahasa inggris. TOEIC banyak digunakan apabila kita ingin mencari pekerjaan di luar negri atau bekerja di perusahaan asing yang ada di Indonesia.

Berbicara mengenai TOEIC, kita tidak akan mampu memahaminya dengan baik, apabila kita tidak berlatih. Oleh sebab itu, disini akan admin berikan contoh soal-soal nya beserta dengan jawaban dalam bahasa inggris. Langsung simak dan selamat mengerjakan ya sahabat KBI 🙂


1.Under____Lan led, she has acquired many fund management firms

a.foundation

b.founder

c.found

d.founded


2.Plasma TVs have been reliable products that require______repairs during the first 3 years.

a.quite

b.often

c.any

d.few


3.The project will be made_____as soon as the final version has been agreed.

a.publicy

b.publicize

c.public

d.publicized


4.All chocolate-covered apples are_____wrapped

a.individually

b.reservedly

c.possitively

d.approximately


5.Thanks to the_____in techniques, our plant can produce more trucks.

a.belongings

b.advances

c.commitments

d.inspections


6.She is an award-winning______at the wall street journal.

a.journal

b.journalist

c.journalism

d.journalistic


7.The death rate from all alcohol-related causes has increased____since 1998.

a.notice

b.noticing

c.noticeable

d.noticeably


8.You may receive this message____all computers on your network have been repaired.

a.except for

b.until

c.soon

d.earlier


9.The employee longue on the second floor is closed for cleaning____3:00 and 4:00 p.m

a.from

b.between

c.into

d.among


10.Please read the instruction____when using the machine for the first time.

a.carefully

b.harmlessly

c.extremelly

d.hardly


11.It is almost impossible both to find______to buy the first edition of the Benny comic book.

a.such

b.if

c.but

d.and


12.we can replace worn-out____to keep tools at peak performance.

a.dividents

b.components

c.representatives

d.institutions


13.A farmer-owned grain company paid out it’s_____ever dividents to the shareholders.

a.highest

b.high

c.higher

d.highly


14.WOCO will___employees to Ireland to help assist in establishing the production line.

a.sent

b.send

c.sends

d.sending


15.Breakfast and dinners are included in your tour package,___lunches are not.

a.either

b.or

c.then

d.but


Answers :

  1. b
  2. d
  3. c
  4. a
  5. b
  6. b
  7. d
  8. b
  9. b
  10. a
  11. d
  12. b
  13. a
  14. b
  15. d

Happy studying ya sahabat KBI 🙂


Simak Materi KBI Lainnya :