Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris
Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

Posted on

Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

 

Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris
Kumpulan Soal Derivatives Dalam Bahasa Inggris Beserta Kunci Jawaban Dalam Bahasa Inggris

 

Hallo sahabat KBI bagaimana kabarnya hari ini? sehat dan bahagia bukan? pada kesmepatn kali ni admin ingin menjelaskan kepada sahabat KBI mengenai derivatives dalam bahasa inggris, sahabat KBI pernah mendengar atau mempelajarinya sebelumnya? apa yang sahabat KBI ketahui mengenai derivatives? Yaps! derivatives merupakan kata yang berasal dari kata lain atau kata dasar dengan penambahan imbuhan (affix). Berikut ni admin memiliki beberapa kumpulan soal derivatives dalam bahasa inggris yang dapat sahabat KBI gunakan sebagai bahan atau referensi belajar, yuk berlatih 🙂


1.This flower can be____grouped into type depending upon how often they bloom.

A.convenient

B.Convenience

C.Conveniently

D.Conveniences

Jawaban : C

Key word can be____grouped


2.A list of key beliefs of world class performance is the important material in coaching mental______

A.tough

B.Toughful

C.Toughtment

D.Toughness

Jawaban : D

Key word : In coaching mental


3.The little girl is taking care of the puppy with_____

A.patient

B.patience

C.patiently

D.patients


4.______angels of any triangle always add up to 180 degrees

A.if three

B.The three

C.Three of

D.Three are

Jawaban : B

Key word : angels of any triangle


5.The bodies of living creatures are organized into many different systems, each of which has____function.

A.Certainly

B.A certain

C.it is certainly

D.To be certain

Jawaban : B

Key word : Function


6.______, carl Sandburg is also well-known for his multi volume biography of lincoln.

A.An eminent American poet

B.He is an eminent american poet

C.An eminent American poet who is

D.Despite an eminent American poet

Jawaban : A

Key word : carl sandburg


7.The Hawthorne studies,_____the monotonous working conditions of factory personnel, were a major contribution to industrial psychology.

A.In which the investigation of

B.were they investigated

C.which were investigation

D.An investigation of

Jawaban : C

Key Word : Studies


8.Vaporization in connection with general_____has a marked effect on long-term climate.

A.Atmospheric conditions that

B.Conditions are atmospheric

C.Are atmospheric conditions

D.Atmospheric conditions.

Jawaban : D

Key word : with general ; has


9._______discussion of group personality would be complete without a consideration of national character.

A.None

B.Not

C.No

D.Nothing

Jawaban : C

Key word : without


10.The javelin used in competition must be between 260 and 270 centimenters____

A.in length

B.it is long

C.whose length

D.Lengthily

Jawaban : A

Key word : 260 and 270 centimers


Selamat mencoba ya sahabat KBI 🙂